Friday, November 02, 2007

OH MY GOD!

I am such a dumbass! I thought I was making changes to another blog, but didn't realize I was in the HTML editor for this blog. I just lost EVERYTHING! I've got this template until I can fix this and get my old blog back...ugh.

Update 8:33am: Found the old template. Now I just have to put everything back the way it was. Hopefully I can find, or remember, some of the code.

Update 9:10am: Slowly, but surely it's coming back together. I think I may have lost a few things for good though. I can find my back up of some things, so I will be trying to remember where I got stuff from and then seeing if I can find it again. Something doesn't seem right though. My blog doesn't feel as clean as it was. I don't know...maybe I'm just going crazy now or something...ugh.

Update 9:21am: I think I am done for now. I've got tons of other things to do today and my blog is back for the most part. I'll continue to work on it randomly until it's back the way I want it. Right now I want to get back to working on the other blog that I started to work on this morning. Thankfully I've had all this time in peace in quiet because Baby G has been napping.

2 comments:

Sharon said...

You poor thing! I've been messing around with my ePortfolio template today and broke it - luckily I'd made a copy :-). I'm grousing at the moment about browser compatibility (or non-compatibility). I got my design working in FireFox & IE7, then I took it to college to try it on IE6 and it was broken. Grrrrr. Looking for hacks tomorrow...

Good luck sorting it out x

Nancy said...

Thanks Sharon! I've been so bogged down in school work and life, and trying to work on my other blog, that I just haven't had the time to really get this one fixed.
Compatibility issues suck. I remember going through that when I ran my own website years ago. Good Luck to you as well. I'll try to be stopping by your blog soon for a visit. I have lots of catch-up to do.